Hammashoitoa nopeasti, mutta osaavasti - varaa aikasi helposti!

Hammasimplantti ja proteettinen hoito

Panosta kestävään hymyyn Lohjan ammattitaitoisessa hammashoidossa

Saukkolan Hammaslääkäriasema palvelee kattavasti myös vaativissa hammashoidon toimenpiteissä. Ammattitaitoinen hammaslääkäri toteuttaa kestävän ratkaisun vaurioituneen hammasrivistösi tueksi. Lohjan Saukkolan Hammaslääkäriasemalla toteutetaan laadukkaita hoitoja hampaidesi hyväksi. Soittamalla tai varaamalla ajan hammasimplanttien asentamiseen tai proteettiseen hoitoon, huolehdit samalla koko terveytesi hyvinvoinnista.

Hammasimplantilla korvaat yksittäisen tai useamman puuttuvan hampaan

Hammasimplantti on kestävä ja turvallinen ratkaisu korvata hammasrivistöstä puuttuva hammas tai useampi. Hammasimpantin päälle rakennetaan hammaskruunu tai erilaisia hammassiltoja hampaiden välille. Hammasimplantti toimii hampaan juurena, jonka päälle rakennetaan tarvetta vaativa ratkaisu nykyaikaisen protetiikan keinoin.

Proteettinen hoito viimeistelee hampaasi kuntoon

Nykyaikaisella hammasprotetiikalla puuttuva hammas, pehmytkudos tai koko hampaisto voidaan korvata. Myös vaurioitunut hammas voidaan korvata esimerkiksi kestävällä hammaskruunulla, hammassillalla tai osaproteesilla.

Muistathan, että myös proteettiset rakenteet vaativat säännöllistä puhdistusta ja hammastarkastuksia. Saukkolan Hammaslääkäriasema palvelee kattavasti niin hammasimplanttien kuin protetiikan osalta. Tervetuloa Lohjan Saukkolaan hammashoitoon - varaa aikasi soittamalla tai netissä.

Yhteydenottolomake

Kysy lisää palveluista tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Nimi:

Puhelinnumero:

Sähköposti:

Viesti:

Saukkolan Hammaslääkäriasema
Kauppakuja 6
09430
SAUKKOLA