Hammashoitoa nopeasti, mutta osaavasti - varaa aikasi helposti!

Hammashoito nukutuksessa Lohjalla

Pelkopotilas meiltä saat tukevaa ja turvallista hammaslääkäripalvelua

Tuntuuko hammaslääkäriin meno ylitsepääsemättömältä? Hammaslääkäripelko onkin melko yleinen vaiva. On tutkittu, että lähes puolet väestöstä kokee jonkin asteista hammaslääkäripelkoa. Ja yleensä mitä kauemmin hampaiden huollossa vitkastellaan, sitä vaativimmiksi toimenpiteet ikävästi tulevat. Onkin tärkeää tunnistaa pelkonsa ja hakea siihen apua. Viivyttelystä ei hammashoidossa ole hyötyä. Lohjan Saukkolan Hammaslääkäriasemalla pelkopotilaisiin suhtaudutaan ymmärryksellä. Koulutetut hammaslääkärit, hammashoitaja ja suuhygienisti toimivat hellävaraisesti ja turvallisesti hampaidesi terveyden hyväksi. Meiltä saat tarvittaessa myös hammashoitoa nukutuksessa.

Varatessasi aikaa meille tai käyntikerran aluksi voit kertoa olevasi pelkopotilas. Tällöin osaamme suhtautua tai toimia heti tarvittavalla ymmärryksellä.

Nukutus ja rentoutus hammashoidon tukena

Nukutus soveltuu hyvin hammaslääkäripelokkaan, herkkänieluisen ja lapsipotilaan hammashoitoon. Nukutus on erityisalaa, joten toimenpiteessä on mukana myös anestesialääkäri. Nukutuksen sijaan myös erilaiset lääkkeelliset rentoutukset käyvät kyseeseen. Tällöin potilas on rentoutuneena ja valveilla koko toimenpiteen ajan, mutta ei juurikaan muista toimenpiteestä jälkikäteen. Lääkerentoutuksen voi suorittaa myös koulutettu hammaslääkäri anestesialääkärin sijaan.

Tervetuloa Lohjan Saukkolan Hammaslääkäriasemalle

Olemme erikoistuneet pelkopotilaiden hammashoitoon, joten saat meiltä myös hammashoitoa nukutuksessa tai lääkkeellisessä rentoutuksessa. Meille on helppo tulla kauempaakin sillä sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Lohjan Saukkolassa – katso sijaintimme »

Yhteydenottolomake

Kysy lisää palveluista tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Nimi:

Puhelinnumero:

Sähköposti:

Viesti:

Saukkolan Hammaslääkäriasema
Kauppakuja 6
09430
SAUKKOLA