Sivupolku: Implantit ja proteettiset hoidot

Hammasimplantti ja proteettinen hoito

Panosta kestävään hymyyn Lohjan ammattitaitoisessa hammashoidossa

Saukkolan Hammaslääkäriasema palvelee kattavasti myös vaativissa hammashoidon toimenpiteissä. Ammattitaitoinen hammaslääkäri toteuttaa kestävän ratkaisun vaurioituneen hammasrivistösi tueksi. Lohjan Saukkolan Hammaslääkäriasemalla toteutetaan laadukkaita hoitoja hampaidesi hyväksi. Soittamalla tai varaamalla ajan hammasimplanttien asentamiseen tai proteettiseen hoitoon, huolehdit samalla koko terveytesi hyvinvoinnista.

Hammasimplantilla korvaat yksittäisen tai useamman puuttuvan hampaan

Hammasimplantti on kestävä ja turvallinen ratkaisu korvata hammasrivistöstä puuttuva hammas tai useampi. Hammasimpantin päälle rakennetaan hammaskruunu tai erilaisia hammassiltoja hampaiden välille. Hammasimplantti toimii hampaan juurena, jonka päälle rakennetaan tarvetta vaativa ratkaisu nykyaikaisen protetiikan keinoin.

Proteettinen hoito viimeistelee hampaasi kuntoon

Nykyaikaisella hammasprotetiikalla puuttuva hammas, pehmytkudos tai koko hampaisto voidaan korvata. Myös vaurioitunut hammas voidaan korvata esimerkiksi kestävällä hammaskruunulla, hammassillalla tai osaproteesilla.

Muistathan, että myös proteettiset rakenteet vaativat säännöllistä puhdistusta ja hammastarkastuksia. Saukkolan Hammaslääkäriasema palvelee kattavasti niin hammasimplanttien kuin protetiikan osalta. Tervetuloa Lohjan Saukkolaan hammashoitoon - varaa aikasi soittamalla tai netissä.

Yhteydenottolomake

Kysy lisää palveluista tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Saukkolan Hammaslääkäriasema
Kauppakuja 6
09430 SAUKKOLA

Y-tunnus: 09759136
Puh: +35819371922

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Saukkolan Hammaslääkäriasema:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Saukkolan Hammaslääkäriasema | Kauppakuja 6 | 09430 SAUKKOLA | 01 937 1922 | posti@saukkolanhammaslaakariasema.fi