Sivupolku: Perushammashoito

Perushammashoito Lohjalla

Hampaiden tarkastus, puhdistus ja paikkaus osaavasti

Mitä säännöllisemmin käyt suuhygienistillä sitä harvemmin todennäköisesti tarvitset varsinaista hampaiden paikkausta. Jos hammaskiveä ja reikiä on kuitenkin jo hampaissa, ne kannattaa hoitaa pikimmiten. Varatessasi ajan perushammashoitoon tarkastamme hampaasi, hoidamme tulehdukset pois, puhdistamme hampaat ja paikkaamme alkaneet sekä isommat reiät. Nykyaikaisin menetelmin, välinein ja puudutuksin on mahdollista hoitaa hampaat melko vaivattomasti ja kivuttomasti. Se kannattaakin, sillä hoidetuilla hampailla edistät mielen ja kehon hyvinvointia. Hoitamattomat hampaat sen sijaan ovat yhteydessä sydän- ja verisuonitautien kehittymiseen.

Entä jos jännittää liikaa?

Tuntuuko suuhygienistillä ja hammaslääkärillä ylitsepääsemättömältä? Jos näin on, kannattaa siitä jutella jo heti aikaa varatessa tai viimeistään käyntikerran alussa. Näin suuhygienistimme, hammashoitajamme ja hammaslääkärimme osaavat tarttua jo heti alkumetreillä asiaan vakavasti kiinni. Hellävarainen palvelu on Lohjan Saukkolan Hammaslääkäriasemalla kaikki kaikessa. Myös lääkkeellinen rentoutus tai nukutus voi tulla kyseeseen vaikeassa hammaslääkäripelossa.

Yhteydenottolomake

Kysy lisää palveluista tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Saukkolan Hammaslääkäriasema
Kauppakuja 6
09430 SAUKKOLA

Y-tunnus: 09759136
Puh: +35819371922

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Saukkolan Hammaslääkäriasema:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Saukkolan Hammaslääkäriasema | Kauppakuja 6 | 09430 SAUKKOLA | 01 937 1922 | posti@saukkolanhammaslaakariasema.fi