Sivupolku: Nukutushoito

Hammashoito nukutuksessa Lohjalla

Pelkopotilas meiltä saat tukevaa ja turvallista hammaslääkäripalvelua

Tuntuuko hammaslääkäriin meno ylitsepääsemättömältä? Hammaslääkäripelko onkin melko yleinen vaiva. On tutkittu, että lähes puolet väestöstä kokee jonkin asteista hammaslääkäripelkoa. Ja yleensä mitä kauemmin hampaiden huollossa vitkastellaan, sitä vaativimmiksi toimenpiteet ikävästi tulevat. Onkin tärkeää tunnistaa pelkonsa ja hakea siihen apua. Viivyttelystä ei hammashoidossa ole hyötyä. Lohjan Saukkolan Hammaslääkäriasemalla pelkopotilaisiin suhtaudutaan ymmärryksellä. Koulutetut hammaslääkärit, hammashoitaja ja suuhygienisti toimivat hellävaraisesti ja turvallisesti hampaidesi terveyden hyväksi. Meiltä saat tarvittaessa myös hammashoitoa nukutuksessa.

Varatessasi aikaa meille tai käyntikerran aluksi voit kertoa olevasi pelkopotilas. Tällöin osaamme suhtautua tai toimia heti tarvittavalla ymmärryksellä.

Nukutus ja rentoutus hammashoidon tukena

Nukutus soveltuu hyvin hammaslääkäripelokkaan, herkkänieluisen ja lapsipotilaan hammashoitoon. Nukutus on erityisalaa, joten toimenpiteessä on mukana myös anestesialääkäri. Nukutuksen sijaan myös erilaiset lääkkeelliset rentoutukset käyvät kyseeseen. Tällöin potilas on rentoutuneena ja valveilla koko toimenpiteen ajan, mutta ei juurikaan muista toimenpiteestä jälkikäteen. Lääkerentoutuksen voi suorittaa myös koulutettu hammaslääkäri anestesialääkärin sijaan.

Tervetuloa Lohjan Saukkolan Hammaslääkäriasemalle

Olemme erikoistuneet pelkopotilaiden hammashoitoon, joten saat meiltä myös hammashoitoa nukutuksessa tai lääkkeellisessä rentoutuksessa. Meille on helppo tulla kauempaakin sillä sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Lohjan Saukkolassa – katso sijaintimme »

Yhteydenottolomake

Kysy lisää palveluista tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Saukkolan Hammaslääkäriasema
Kauppakuja 6
09430 SAUKKOLA

Y-tunnus: 09759136
Puh: +35819371922

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Saukkolan Hammaslääkäriasema:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Saukkolan Hammaslääkäriasema | Kauppakuja 6 | 09430 SAUKKOLA | 01 937 1922 | posti@saukkolanhammaslaakariasema.fi